Kaart Vind een kliniek Zoeken

Radiesse®, de filler behandeling die ook het huidverouderingsproces aanpakt

Radiesse® behandeling voor een natuurlijke, jongere huid 

Met een Radiesse® behandeling kies je voor een natuurlijke facelift. De filler herstelt direct het volume, lift de huid en maakt deze strakker waardoor je huid er weer jonger uitziet. Doordat Radiesse® de natuurlijke collageenaanmaak stimuleert, onderbreekt dit het verouderingsproces van de huid. Het effect van de filler behandeling is langdurend, maar kan wel per persoon verschillen. Leeftijd, huidtype, levensstijl, stofwisseling en het gebied dat is behandeld zijn niet bij iedereen hetzelfde.

Daarom kies je voor een filler behandeling met Radiesse®

Radiesse® is een veel gekozen filler behandeling. Al meer dan 15 jaar neemt het succes van de Radiesse® behandeling toe. Dit is waarom deze ‘natuurlijke facelift’ zo vaak wordt geadviseerd en toegepast:

  • Radiesse® is een injecteerbare filler die onmiddellijk het volume herstelt en de huid lift en strakker maakt, waardoor je er jeugdiger uitziet.
  • Radiesse® stimuleert ook je eigen natuurlijke collageenaanmaak. Dit proces houdt een aantal maanden aan en verlengt het effect van de behandeling.
  • Een behandeling met Radiesse® is snel en vergt geen, of nauwelijks, hersteltijd. De meeste patiënten pakken meteen na de behandeling hun dagelijkse activiteiten weer op.
  • Radiesse® kan gecombineerd worden met verschillende andere behandelingen.
  • Radiesse® biedt een zeer effectieve en minimaal invasieve behandeling waarmee je de tekenen van het ouder worden kunt tegengaan zonder operatie.
  • Met Radiesse® krijg je natuurlijke resultaten die bij de meeste patiënten minstens een jaar zichtbaar zijn. 
  • Radiesse® is al bij veel patiënten zeer effectief toegepast en heeft een zeer hoog veiligheidsprofiel.