Kaart Vind een kliniek Zoeken

Natuurlijke collageenstimulatie met Radiesse® verstevigt je huid

Collageen in de huid neemt toe dankzij Radiesse®

Radiesse® is een filler die bestaat uit een zachte gel met kleine calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen. Deze kwalitatief hoogstaande ingrediënten zorgen voor het direct opvullend effect en stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. De slappe huid verstevigt en krijgt haar strakheid en elasticiteit terug. 

Collageen voorkomt een slappe huid

Tijdens de behandeling injecteert je arts Radiesse® voorzichtig in de huid. Dit gebeurt met een zeer dunne naald en in kleine hoeveelheden. Deze injectie biedt een direct zichtbaar effect. Bovendien stimuleert Radiesse® de aanmaak van eigen collageen in de huid. Nieuw collageen wordt in de loop van de weken en maanden na de behandeling aangemaakt. De slappe huid wordt strakker en elastischer. Na verloop van tijd breekt je lichaam zowel de gel als de microsferen geleidelijk, maar volledig af. Het nieuwe collageen blijft achter. Je huid verstevigen met Radiesse® gebeurt dan ook op natuurlijke wijze.

De effecten van Radiesse®

  • Na een injectie biedt Radiesse® een direct en liftend effect. Het kan je rimpels verzachten, de slappe huid verstevigen, het volume in je wangen herstellen en je gezichtscontouren verbeteren.
  • In de loop van de weken na de behandeling stimuleren de Radiesse® microsferen de huid om nieuw collageen aan te maken voor een zachtere en natuurlijke uitstraling.
  • Het nieuw aangemaakte collageen biedt een langdurig effect dat een jaar of langer resultaat kan geven. De individuele resultaten zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en de behandelde zone. 

Veiligheid staat voorop met Radiesse®

Voor een meer comfortabele behandeling kan de arts de zones die hij gaat behandelen lokaal verdoven. De behandelresultaten van Radiesse® zijn langdurig, maar niet permanent. Vele patiënten komen terug voor herhaalbehandelingen, omdat ze zeer tevreden zijn. Van de mannen en vrouwen die een behandeling met Radiesse® hebben gehad is 90% tevreden over de resultaten.