Kaart Vind een kliniek Zoeken

Fillers voor je gezicht: herstel het volume en vul rimpels op

Fillers voor je gezicht geven een gezonde, frisse uitstraling

Als je huid veroudert zie je er in je gezicht soms wat ouder uit dan je je voelt. Wallen, rimpels, of minder volume in je wangen tekenen je gezicht. Hoe krijg je weer die frisse en natuurlijke uitstraling terug? Fillers kunnen de tekenen van het verouderingsproces verzachten.

Volumeherstel met fillers voor je gezicht

De ideale manier om rimpels te verminderen, is door het verloren volume te herstellen. Helaas is het vaak niet voldoende om alleen de afzonderlijke rimpels te behandelen om een jeugdig en fris uiterlijk te krijgen. Om het effect van de zwaartekracht tegen te werken en opnieuw een jonger ogende vorm te krijgen, heeft het gezicht een lift nodig. Fillers kunnen hieraan bijdragen. Met Radiesse® geef je je huid een natuurlijke lift. De unieke samenstelling van Radiesse® stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Dit zorgt voor een stevigere huid. De individuele resultaten zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en de behandelde zone.

De voordelen van Radiesse®

Met slechts één behandeling met Radiesse® krijg je direct en langdurig een jonger uitziende huid. De voordelen op een rij:

  • corrigeert meteen matige tot diepe rimpels
  • directe lift en herstel van de contouren 
  • stimuleert de aanmaak van het natuurlijke collageen van de huid
  • langdurige verbetering van de huidkwaliteit
  • voelt zacht aan en ziet er natuurlijk uit
  • biedt resultaten die een jaar of langer aanhouden
  • maakt een eenvoudige en gemakkelijke behandeling mogelijk

Welke fillers voor jouw gezicht?

Laat je altijd door een aanbevolen arts informeren over de toepassing en de werking van Radiesse®. Je arts kan je vertellen welke fillers het meest geschikt zijn om het door jou gewenste resultaat te bereiken.