Kaart Vind een kliniek Zoeken

Radiesse® behandeling combineren met andere behandelingen

Radiesse® behandeling op maat

Radiesse® is een van de producten van Merz Pharma. Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van esthetische geneeskunde wereldwijd. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat mensen zich beter voelen en er beter uitzien. Wij hebben daarom voor u een uitgebalanceerd productenassortiment ontwikkeld voor minimaal invasieve rimpelbehandelingen, volumeherstel en huidverzorging. Het is mogelijk om verschillende behandelingen te combineren, bijvoorbeeld een natuurlijke facelift met Ultherapy® en het plaatselijk toevoegen van volume met Radiesse®. De combinatie van behandelingen kunnen het resultaat versterken, onder meer doordat Radiesse® de diepere lagen aanpakt en de natuurlijke collageen aanmaak stimuleert. Wat zijn de eigenschappen van de verschillende behandelingen?

Radiesse®: lift de huid met natuurlijke collageen aanmaak

Radiesse® is een collageen stimulerende filler die bestaat uit een zachte gel met kleine calcium microsferen. Deze kwalitatief hoogstaande ingrediënten zorgen voor directe toename van volume (met opgevulde rimpels) en ze stimuleren natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. Hierdoor verstevigt slappe huid en wordt deze gelift. Je huid krijgt haar jeugdige strakheid en elasticiteit direct terug. De gel wordt in de huid geïnjecteerd. Dit is een minimaal invasieve behandeling (niet-chirurgisch). 

Ultherapy®: facelift zonder operatie of injectie

Ultherapy® is een niet-chirurgische, bewezen effectieve ultrasound behandeling voor het liften en het verbeteren van de stevigheid en soepelheid van de huid. Als de huid ouder wordt, treedt er slijtage op aan collageenvezels die de huid van binnenuit ondersteunen. Bij Ultherapy® wordt ultrasoundenergie afgegeven tot diep onder het huidoppervlak om het natuurlijke herstelproces van het lichaam te stimuleren. Na verloop van tijd leidt dit tot de aanmaak van nieuw, gezond en sterk collageen en huidverbetering. Het resultaat is binnen 3 maanden zichtbaar.

Belotero®: hyaluronzuurfiller voor hydratatie

Om de eerste tekenen van het natuurlijke verouderingsproces tegen te gaan is de hyaluronzuurfiller Belotero® zeer geschikt. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in ons lichaam voorkomt. Hierdoor vloeit Belotero® heel goed samen in de huid en kent nauwelijks bijwerkingen. Belotero® biedt een uitgebreid assortiment voor het gladtrekken en opvullen van fijne lijntjes en rimpels, om volume te geven aan de lippen, het herstellen van gezichtsvolume en het rehydrateren van de huid.

Welke behandeling past bij jou?

Omdat ieder mens anders is en elke huid iets anders nodig heeft, maakt uw arts altijd een behandelplan op maat om jouw gewenste resultaat te bereiken. Laat je altijd door een aanbevolen arts in jouw regio informeren over de toepassing en de werking van een combinatiebehandeling met Radiesse®.