Kaart Vind een kliniek Zoeken

Fillers als oplossing tegen de effecten van huidveroudering

Fillers bieden een oplossing zonder operatie

In je dagelijks leven ben je druk met je werk. Je gaat van afspraak naar afspraak en ook in je vrije tijd onderneem je veel activiteiten. Je huid heeft daardoor best wat te verduren. Huidveroudering treedt op. In de spiegel zie je de eerste rimpeltjes verschijnen en je ziet er wat vermoeider uit dan je je voelt. Crèmes en lotions heb je al geprobeerd, maar geven geen merkbare verbetering. Hoe krijg je je zachte, natuurlijke uitstraling weer terug? Wat is de oplossing om de effecten van huidveroudering tegen te gaan? Met fillers is dat mogelijk. Langdurig resultaat zonder chirurgische ingreep.

Weinig hersteltijd met injectables

Een behandeling met injectables, zoals fillers ook worden genoemd, geeft snel resultaat zonder dat je lang hoeft te herstellen. Het is een minimaal-invasieve behandeling. Dit betekent dat je geen operatie hoeft te ondergaan om je zachte, natuurlijke uitstraling terug te krijgen. Via een injectie kun je je huid weer meer volume geven, rimpels opvullen of je kaaklijn en gezichtscontouren versterken.

Welke filler is geschikt?

Er zijn veel verschillende soorten fillers en merken op de markt. Er zijn bijvoorbeeld fillers op basis van hyaluronzuur zoals Belotero®. Een unieke filler in de markt is Radiesse®, dit is een filler die de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert. Naast het directe effect van volumeherstel geeft het ook een langdurig effect van huidversteviging en huidverjonging. 

Welke injectable het beste bij jouw wensen past, is mede afhankelijk van de structurele en functionele behoeften van je huid. Een rimpel opvullen is zo gebeurd, maar voor een langdurig resultaat is de juiste kwaliteit en kunde noodzakelijk.