Kaart Vind een kliniek Zoeken

Dermal fillers zijn injectables die worden opgenomen door de huid

Dermal fillers verjongen de huid

Als we ouder worden verliest onze huid vocht en elasticiteit. De duidelijke jeugdige vorm verdwijnt uit ons gezicht. Dermal fillers, die bestaan uit zachte gels die onder de huid worden ingespoten, kunnen je huid haar jeugdige uitstraling en stevigheid weer terug geven. Deze injectables worden volledig opgenomen in de huid.

Radiesse®, een unieke dermal filler

Radiesse® is een unieke collageen stimulerende filler voor de behandeling van rimpels en voor volumeherstel. Het lift de huid en corrigeert de contouren van je gezicht. Deze injectable verjongt de huid en stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, zodat deze er weer gezond uitziet met een natuurlijke uitstraling. Je ziet direct het verschil. 

Injectable met drievoudige werking

Radiesse® is een collageen stimulerende dermal filler die het volume opvult en matige tot diepere rimpels in het gezicht verzacht. Het liftende en verstevigende effect op de huid is direct zichtbaar. De behandeling met Radiesse® is snel en nagenoeg pijnloos. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Het resultaat van injectables is langdurend, maar niet blijvend. Resultaten van Radiesse® blijven vaak tot wel een jaar aan door de speciale drievoudige werking.