Kaart Vind een kliniek Zoeken

Fillers geven het gezicht een frisse uitstraling

Fillers van Radiesse® geven het gezicht een frisse uitstraling

Wanneer we ouder worden wordt de aanmaak van collageen in onze huid minder. Collageen is het belangrijkste structurele eiwit in je huid en maakt dat de huid er stevig en glad uitziet. Maar door het tekort aan collageen kan een slappe huid in het gezicht ontstaan. Daarnaast verliest de huid in je gezicht volume, worden de contouren minder scherp en minder glad. Er verschijnen rimpels en de karaktereigenschappen van ons gezicht veranderen. 

Misschien ben je al in de weer geweest met crèmes en lotions maar hebben deze nog niet tot het gewenste resultaat geleid. Maar hoe geef je die slappe huid de zachte en frisse uitstraling weer terug? Met de fillers van Radiesse® is het mogelijk. 

Met behulp van Radiesse® weer volume in het gezicht

Radiesse® is de perfecte middenweg tussen crème en cosmetische chirurgie. Dit product stimuleert namelijk de natuurlijke aanmaak van collageen. Op deze manier is het verdwenen volume in het gezicht te compenseren en is het mogelijk om weer strakkere gezichtscontouren te creëren.

Door een behandeling met fillers is er snel resultaat zonder lange herstelperiode. Je hoeft geen operatie te ondergaan om je slappe huid weer die frisse uitstraling terug te geven. Met behulp van onze Radiesse® fillers kun je je huid snel meer volume geven, rimpels opvullen of je kaaklijn en gezichtscontouren versterken. Radiesse® geeft een impuls aan het collageen in de huid waardoor het gezicht de jeugdigheid en elasticiteit weer terugkrijgt.

Verbeter je huidstructuur met Radiesse®

Om de huidstructuur te verbeteren werkt Radiesse® van binnenuit. Door het vernieuwen en versterken van de gezichtshuid, kun je de sterke kanten van je uiterlijk behouden zonder natuurlijke schoonheid te verliezen. Radiesse® is een goede oplossing voor bijvoorbeeld het verminderen van diepe rimpels en het liften en contourcorrectie. Afhankelijk van je wensen draagt Radiesse® bij aan de correctie van specifieke gebieden in je gezicht of aan een volledige volumebehandeling met een langdurig resultaat. Vraag aan je behandelend arts voor welke indicaties een behandeling met Radiesse® nog meer geschikt is.