Kaart Vind een kliniek Zoeken

Een strakke kaaklijn creëer je met Radiesse® fillers

Een strakke kaaklijn geeft je een krachtige uitstraling

Als we ouder worden neemt het vetweefsel onder de huid af. Ook maakt de huid minder collageen aan. Bovendien verschuift het gezichtsweefsel onder invloed van de zwaartekracht richting neus, mond en hals, waardoor je uiterlijk verandert. De strakke kaaklijn die je eerst had, is minder zichtbaar. Je wangen zijn wat ingevallen en uitgezakt. Radiesse® zorgt weer voor een natuurlijke, jonge en krachtige gezichtsuitdrukking.

Kaaklijncorrectie zonder operatie

Een correctie van de kaaklijn, met name aan de zijkant van je gezicht, zorgt ervoor dat het gezicht zijn jeugdige V-vorm behoudt en zelfs slanker lijkt. Uitgezakte wangen kunnen worden opgevuld om de verloren contouren bij te werken, zodat je je jeugdige uitstraling terug krijgt. Na de behandeling heb je een strakke kaaklijn. Ook andere onvolkomenheden kunnen zonder chirurgische ingreep met Radiesse® worden weggewerkt of gecorrigeerd.

Radiesse® maakt de kaaklijn langdurig strak

Radiesse® is een uitstekende filler voor de kaaklijn. Het herstelt het volume direct en stimuleert de natuurlijke collageenaanmaak. Omdat Radiesse® de huid stimuleert om zelf collageen aan te maken, treedt er een langdurige verbetering van de huidkwaliteit op. Voor het terugbrengen van een strakke kaaklijn is geen lange behandeling met veel hersteltijd nodig. Integendeel, na ongeveer een half uur is de kaaklijncorrectie een feit en kun je je dagelijkse activiteiten weer oppakken.