Kaart Vind een kliniek Zoeken

Handfillers geven je handen hun jeugdigheid weer terug

Handfillers voor jongere en mooiere handen

Onze handen spelen een belangrijke rol in de manier waarop we communiceren en onszelf presenteren. Mooie handen geven ons het zelfvertrouwen om ons in elke situatie te laten zien. Bij de handen zijn tekenen van veroudering vaak het eerst zichtbaar. Dit wordt vaak onderschat. De huid van onze handen is dunner dan die van ons gezicht en wordt continu blootgesteld aan de zon en andere invloeden van buitenaf. Hierdoor zijn verouderingsverschijnselen sneller zichtbaar. Omdat er op het gebied van gezichtscorrectie steeds meer mogelijk is, zien de handen er soms veel ouder uit dan de rest van ons lichaam. Dit hoeft niet meer, want er zijn ook heel goede handfillers beschikbaar.

Zachte handen met handfillers

Na verloop van tijd wordt het vetweefsel onder de huid van onze handen dunner. Aderen en pezen kun je beter zien en de huid verliest volume. Met handfillers kunnen botten en pezen worden gecamoufleerd. 

Heb je het gevoel dat je handen niet in overeenstemming zijn met de rest van je uiterlijk, dan bestaat nu de mogelijkheid om dat te verhelpen. Radiesse® herstelt het volume en versterkt de huidstructuur. De unieke en innovatieve gel-formule bevat calcium microsferen die het lichaam stimuleren om collageen aan te maken. Daardoor wordt het volume meteen aangevuld en is het resultaat langdurig zichtbaar. Je handen zien er weer jeugdig uit en voelen zacht aan.