Kaart Vind een kliniek Zoeken

Fillers verjongen de huid voor een natuurlijke en jeugdige uitstraling

Fillers geven je je natuurlijke uitstraling terug

Als we ouder worden verliest onze huid vocht en elasticiteit. De duidelijke jeugdige vorm verdwijnt uit ons gezicht. Door het natuurlijke verouderingsproces wordt de huid slapper, verliest het volume en ontstaan er rimpels en plooien. Uit onderzoek blijkt dat 50% van de mannen en vrouwen in Europa zich zorgen maakt over het effect op het uiterlijk van ouder worden. Vooral vrouwen zien er tegenop om in de loop der tijd hun jeugdigheid en aantrekkelijkheid te verliezen. Fillers kunnen dan de oplossing zijn.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn producten die met een hele dunne naald of canule in de huid worden gebracht, bijvoorbeeld om de huid weer meer volume te geven of rimpels op te vullen. Een behandeling met injectables, zoals fillers ook worden genoemd, geeft je je jeugdige uitstraling weer terug. Het verjongt je huid en je voelt jezelf weer zelfverzekerd en aantrekkelijk. 

Fillers pakken rimpels aan

Om rimpels op te vullen zijn er diverse fillers op de markt verkrijgbaar. Voor een natuurlijke uitstraling geven fillers op basis van lichaamseigen stoffen het beste resultaat. Voor het stimuleren van collageen, dat zorgt voor volume en elasticiteit van je huid, is Radiesse® een zeer geschikte injectable. 

Welke behandeling het beste bij jouw wensen past, is mede afhankelijk van de structurele en functionele behoeften van je huid. Raadpleeg een arts bij jou in de buurt.