Kaart Vind een kliniek Zoeken

Huidverjonging met Radiesse® voor een natuurlijke jonge uitstraling

Huidverjonging geeft je kracht

Er goed uitzien zonder rimpels geeft zelfvertrouwen en kracht. Als je jong bent, sta je daar verder niet bij stil. Maar als je ouder wordt, ga je kritischer naar jezelf in de spiegel kijken en de vergelijking maken met hoe je er vroeger uitzag. Een jong gezicht heeft een duidelijke vorm en strakke contouren. Maar in de loop der tijd verliest je huid vocht en elasticiteit. De duidelijke contouren van vroeger verdwijnen uit je gezicht. Gezichtsverjonging geeft je die jonge, zelfverzekerde uitstraling terug.

Hoe behoud je een jonge huid?

Door een gezonde levensstijl en de juiste eetgewoonten kun je de schade die aan je huid wordt toegebracht aanzienlijk beperken. Met deze voorzorgsmaatregelen kun je een jonge uitstraling met een elastische, gladde huid langer behouden:

  • gebruik van een vochtregulerende gezichtsverzorgende crème, optimaal met UV-bescherming 
  • gebruik zonnebescherming 
  • rook niet 
  • eet voldoende verse groenten en fruit, vermijd teveel vet en suiker 
  • drink voldoende water

Uiteindelijk gaat het huidverouderingsproces altijd door. Je kunt het proces wel vertragen. Met fillers zoals Radiesse® is huidverjonging mogelijk en krijg je je jonge uitstraling terug met langdurig resultaat.

Collageen verjongt je huid

Als je jong bent, heeft je huid nog veel collageen. Dit zorgt ervoor dat je huid er stevig en glad uitziet. Later, als je ouder wordt, neemt de productie van collageen af en verliest je huid volume, bijvoorbeeld in de wangen. De contouren van je gezicht worden minder scherp, omdat je huid elasticiteit verliest en verslapt. Met een injectable behandeling kun je gezichtsverjonging realiseren. Bestrijd de tekenen van het ouder worden met huidverjonging door de huidstructuur voorzichtig van binnen uit te vernieuwen en te versterken. Met fillers zoals Radiesse® kun je de sterke kanten van je uiterlijk behouden zonder je natuurlijke schoonheid te verliezen. Radiesse® werkt van binnenuit met een langdurig resultaat door het stimuleren van de natuurlijke aanmaak van collageen. Ook geeft het je gezicht meer volume. Rimpels verdwijnen en je huid verjongt.