Kaart Vind een kliniek Zoeken

Voor- en na-foto’s van filler behandelingen met Radiesse®

Ervaringen met fillers: voor en na Radiesse®

Met een injectables behandeling kun je de strijd aangaan met de tekenen van ouder worden. Om je te oriënteren of fillers een oplossing voor je zijn, delen we voor- en na-foto’s van mensen die behandeld zijn met Radiesse®. Bekijk de resultaten van Radiesse® na de behandeling. Behoud de sterke kanten van je uiterlijk zonder je natuurlijke schoonheid te verliezen.

Mooie resultaten na een behandeling met Radiesse®

Radiesse® is een veel gekozen filler behandeling. Met eigen ogen kun je hier zien hoe Radiesse® rimpels en plooien verzacht en de gezichtscontouren versterkt. Bekijk de foto’s met gezichten van voor, en na het injecteren van fillers. Bespreek met je arts je wensen en de mogelijkheden voor jouw huid.

Behandeling van de wangen

Radiesse® geeft wangen een mooie, zachte vorm en versterkt de gezichtscontouren. Doordat Radiesse® het verminderde volume herstelt, worden ingevallen wangen op een effectieve manier gecorrigeerd.

Behandelen van neus-lipplooien

Neus-lippenplooien kun je goed behandelen met een filler. Radiesse® is een ideale filler voor de behandeling van neus-lippenplooien en biedt langdurige resultaten.

Behandeling van marionetlijnen

Door marionetlijnen krijgt het gezicht een ongelukkige of strenge uitdrukking. Een enkele behandeling met Radiesse® geeft direct nieuw volume en heeft ook een lichte liftende werking.

De kaaklijn corrigeren

Het corrigeren van de kaaklijn komt steeds vaker voor. Radiesse® kan worden gebruikt voor het in vorm brengen en corrigeren van verslapte kaaklijnen en hamsterwangen. Het geeft je gezicht weer meer contour.

Lift van het gezicht

Radiesse® kan worden gebruikt voor een totale gezichtscorrectie. Neus-lippenplooien, marionetlijnen en hamsterwangen worden in een enkele sessie behandeld met Radiesse®. Het geeft je je jeugdigheid terug. 

Volumeherstel in de jukbeenderen en corrigeren van hamsterwangen

Behandeling van jukbeenderen en hamsterwangen met Radiesse® heeft een snelle liftende werking en verbetert de huidkwaliteit.

Verbetering van de huidkwaliteit

In de loop van de weken na injectie stimuleren de Radiesse® microsferen de huid om nieuw collageen aan te maken voor een zachte, natuurlijke look. De huidkwaliteit ondergaat een aanzienlijke verbetering.

Volumeherstel in de handen

Er is steeds meer vraag naar behandelopties voor mooiere handen. Met Radiesse® kunnen cosmetische verbeteringen worden aangebracht met een langdurig resultaat.